3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual home

Aankopen

Een woning kopen?

Een woning kopen is voor velen een van de meest waardevolle aankopen van hun leven.

Zodra u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet kiest u met het hart en koopt u met het hoofd, althans in het ideale geval. Niet iedereen vindt dit makkelijk. Eenmaal gevallen voor een huis, is het moeilijker om zakelijk te onderhandelen. Bovendien onderhandelt u met een verkoopmakelaar, die de hele dag niets anders doet dan onderhandelen. Juist dan is het belangrijk om u bij te laten staan door iemand die objectief in het proces staat en u met beide benen op de grond houdt, zodat u geen beslissingen neemt waar u over een paar jaar mogelijk spijt van krijgt. U kijkt, de makelaar ziet!

Tarieven

Voor de full service aankoopbegeleiding berekenen we een vast tarief van € 2.500,- inclusief BTW.

De gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een overeenkomst op basis van no cure no pay. Pas op het moment dat de laatste handtekening bij de notaris is gezet zullen wij de kosten bij u in rekening brengen.

 

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms