3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual over ons

Over ons

3b makelaardij

Het moderne makelaarskantoor van nu!

Met een rijk aanbod aan woningen in Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk maar daarnaast ook in Rotterdam en omgeving, waar wij ons onderscheiden door onze klantgerichte service.

Bij ons staat kwaliteit en goed presteren al ruim 40 jaar voorop. Het feit dat ons makelaarskantoor zich door de crisis jaren (2008-2013) staande heeft weten te houden, maakt ons bijzonder op de huidige woningmarkt.

3B makelaardij bestaat uit een team geschoolde makelaars; Bas Panbakker, Johan Peters en Eline van Amstel. 3B Makelaardij is aangesloten bij de NVM. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat u uw begeleiding niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor betrouwbare kwaliteit.

Ons lidmaatschap van de NVM biedt u onder meer de volgende voordelen:

  • Deskundigheid: Een NVM makelaar is goed opgeleid en kent de markt goed. Hij/zij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen. Een NVM-makelaar beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Daardoor kan hij uitstekend advies geven en onderbouwen.
  • Betrouwbaarheid: NVM ziet er streng op toe dat een NVM-makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.
  • Zekerheid: Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.

Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.