3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual over ons

Over ons

3B Makelaardij

Persoonlijk | Betrouwbaar | Deskundig

Ons kantoor is al ruim 30 jaar gevestigd in Bergschenhoek maar de marktkennis strekt zich uit over heel Lansingerland en omliggende gemeenten. 

Wanneer u besluit om de aan- en/of verkoop van uw woning door  3B Makelaardij te realiseren dan kunt u rekenen op een servicegerichte en deskundige aanpak. Een heldere communicatie en aandacht voor uw belangen vinden wij erg belangrijk. 

Wij zijn aangesloten bij de NVM, een brancheorganisatie die kwaliteits- en opleidingseisen stelt aan hun leden. Dit maakt ons een betrouwbare partner in een bijzondere gebeurtenis in uw leven. Een woning kopen of verkopen doen de meeste mensen niet dagelijks.

Wij zijn er trots op dat wij door onze klanten worden beoordeeld met een 9,4! Onze klanten waarderen met name de persoonlijke betrokkenheid, zorgvuldige begeleiding en proactieve houding. Met ons enthousiasme maken we graag woondromen waar!

Wellicht heeft u interesse om nader kennis te maken, dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis! Wilt u een (bezichtings)afspraak op zaterdag of buiten kantooruren? Geen probleem!