3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual diensten

Diensten

Woning verkopen

In de afgelopen 30 jaar hebben wij al héél veel huizen verkocht! Wij weten daarom als geen ander dat iedere woning vraagt om een unieke aanpak.

Lees meer

Woning aankopen

Een woning kopen is voor velen een van de meest waardevolle aankopen van hun leven. Zodra u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet kiest u met het hart en koopt u met het hoofd

Lees meer

Woning taxeren

Onze taxateurs stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning vast. Als u ons een taxatieopdracht geeft, maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Lees meer

Woning verhuren

Bent u eigenaar van vastgoed en zoekt u hiervoor een betrouwbare huurder? Wij weten de belangen van eigenaren en huurders uitstekend op elkaar af te stemmen. 

Lees meer

Woning belegging

Als makelaar op zowel particulier als zakelijk gebied hebben wij een compleet beeld van de vastgoedmarkt en daarmee de mogelijke huuropbrengsten van onroerend goed.

Lees meer

Verhuisplannen?
Ontvang binnen 2 minuten de geschatte waarde van uw huis.