3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual home

Verkopen

Je huis verkopen?

Wanneer u overweegt om uw woning te verkopen, wilt u graag een soepele verkoop, een gunstige verkoopprijs en de mooiste presentatie op Funda. Door onze unieke aanpak, jarenlange ervaring en actuele marktkennis bent u bij onze makelaars; Bas Panbakker, Johan Peters en Eline van Amstel in goede handen.

U wilt graag de beste prijs voor uw woning én de beste voorwaarden. Om een realistische vraagprijs te bepalen is een grondig vooronderzoek nodig. Om deze vast te stellen kijken onze makelaars onder andere naar het volgende:

  • Bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement
  • Sfeer en indeling van uw woning
  • Verkooptijd en transactieprijzen van verkochte objecten in uw wijk
  • Trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt

In de afgelopen 30 jaar hebben wij al héél veel huizen verkocht! Wij weten daarom als geen ander dat iedere woning vraagt om een unieke aanpak. We kijken naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stellen de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie en daar kiezen we de middelen bij voor de optimale presentatie van uw huis.

Nadat we alle relevante punten die voor uw woning van toepassing zijn hebben doorgenomen, gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard blijft u altijd degene die bepaalt. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

 

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms