3bmakelaardij.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Lees meer over Cookies en ons Privacybeleid.

phone mail

visual home

Beleggingen

Beleggen

Als makelaar op zowel particulier als zakelijk gebied hebben wij een compleet beeld van de vastgoedmarkt en daarmee de mogelijke huuropbrengsten van onroerend goed.

Wij kennen de lokale beleggingsmarkt als geen ander en hebben een jarenlange ervaring op alle niveaus: van grote monumentale gebouwen tot kleinere appartementen(complexen), nog in appartementen te splitsen objecten, kantoorpanden, winkels met bovenwoningen etc.

Door ons uitgebreide netwerk proberen wij passende objecten te koppelen aan uw wensen en budget.

Wij begeleiden u bij de aankoop, schatten de verkoopwaarde en mogelijke huuropbrengsten in, onderzoeken het bestemmingsplan, verzorgen aannemers en architecten en regelen in samenspraak met onze contacten eventuele benodigde vergunningen. 

Indien gewenst verzorgen wij natuurlijk aansluitend de verhuur en eventueel het ( full service ) beheer van uw beleggingen en bouwen samen met u aan uw portefeuille en de toekomst.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms